Fidelizare – puncte cadou

Bun venit in programul de loialitate Fun Days Shop!

Cum castigi puncte cadou

Dupa ce va inregistrati si deveniti membru (va creati un cont pe site-ul nostru), la fiecare comanda efectuata veti castiga puncte de fidelitate, care se cumuleaza in cont si se pot transforma in discount pentru comenzile ulterioare. Pentru fiecare 20 lei cheltuiti pe site primesti un punct cadou; acestea vor fi acumulate in contul tau dupa ce comanda este finalizata. Acesta este doar unul dintre modurile in care va multumim ca sunteti clientul nostru fidel.

 

Cum utilizezi punctele cadou

Punctele cadou se aduna in contul tau dupa fiecare comanda finalizata. La urmatoarea comanda vei putea utiliza punctele cadou pentru a obtine o reducere, sau daca ai strans suficiente, pentru a achizitiona un produs gratuit.

 

Conditii de acordare puncte cadou

Punctele cadou se aplica doar produselor de pe site, nu si taxei de transport. Punctele cadou nu se acorda pentru comenzile telefonice, prin e-mail sau online fara cont creat ci doar pentru utilizatorii ce si-au creat cont pe site-ul nostru.

 

Valoarea punctelor cadou

Cat valoreaza punctele cadou?

1 punct cadou = 1 leu

 

Valabilitate puncte cadou

Punctele cadou pot fi utilizate impreuna cu alte promotii, cupoane, valabile in perioada mentionata pe site. Valabilitatea punctelor este de 12 luni de la primirea lor. In cazul in care returnezi un articol, punctele pe care le-ai castigat pentru acel articol vor fi deduse din contul tau.

Unde pot vedea punctele cadou?

Punctele cadou le poti identifica accesand contul meu, punctele mele. Vei vedea acolo toate punctele castigate pentru fiecare comanda plasata si finalizata.

Cat timp sunt valabile punctele cadou obtinute?

Punctele cadou castigate pe site-ul nostru sunt valabile 12 luni de la data primirii lor.

Cat valoreaza 1 punct?

1 punct cadou castigat valoreaza 1 leu. Pentru fiecare 20 lei cheltuiti pe site, primesti 1 punct (1 leu) cadou.

Cum pot castiga puncte cadou?

Trebuie doar sa va inregistrati pe site (sa va creati un cont) si astfel primiti puncte cadou pentru fiecare comanda finalizata.

Cum utilizez punctele cadou castigate?

Punctele cadou se aduna in contul tau dupa fiecare comanda finalizata. La urmatoarea comanda vei putea utiliza punctele cadou pentru a obtine o reducere.

Pot primi un produs gratuit daca am suficiente puncte cadou?

Da, daca ai strans suficiente puncte cadou astfel incat sa aiba valoarea necesara, poti achizitiona un produs gratuit.

Cum sunt gestionate informatiile mele cu caracter personal (GDPR)?

Consultati informatiile detaliate privind datele cu caracter personal accesand: Politica de confidentialitate