Cum returnez

In cazul in care achizitionati produsele online, aveţi dreptul legal de a le returna, fara penalitati sau fara a preciza motivele. Astfel aveti la dispozitie un termen de maxim 14 zile de la data in care ati intrat in posesia produselor, sa ne comunicati aceasta decizie prin transmiterea unui email (office@fundays.ro). Va rog sa ne trimiteti numarul de comanda, produsele pe care doriti sa le returnati, adresa de unde doriti sa ridicam produsele, contul si titularul contului bancar, pentru a plati contravaloarea returului. Dupa ce primim informarea de cerere retur pe e-mail din partea dvs, vom trimite curierul sa ridice produsele. Va rugam sa ambalati produsele corespunzator.

Taxa pentru retur este 10 RON, ce va fi achitata de client (suma se va retine din valoarea returului, pe care o vom achita in contul bancar trimis de client).

De asemenea, puteti sa trimiteti coletul retur prin firma de curierat dorita. Va rugam sa mentionati acest aspect in cererea de retur transmisa prin e-mail.

De la data la care intram in posesia produsului returnat, va vom returna contravaloarea acestuia in maxim 3 zile.

Produselor returnate care prezinta deteriorari mecanice, fizice si optice, lipsa ambalaj original sau ambalaj deteriorat, li se vor aplica principiul diminuarii valorii conform prevederilor legale intr-un procent de maxim 25 % din valoarea initiala.