Despre Fun Days

montessori-play-learn-grow-1

Fun Days a luat nastere din pasiunea pentru calitate, mai ales cand vine vorba de produsele pe care le oferim celor mici!

Deoarece este foarte important ca ai nostri copii sa creasca frumos si sa aiba zile pline de activitati si provocari, am ales sa intocmim un portofoliu cu produse de calitate, realizate din materiale sustenabile si care vor fi indragite atat de pitici cat si de parinti.

Suntem constienti de provocarile acestui secol si de aceea am ales ca furnizorii pe care ii promovam sa aiba ca scop realizarea produselor din materiale sustenabile, folosirea ambalajelor din materiale reciclate cat si testarea produselor pentru a fi rezistente si folosite in siguranta.

Te invitam sa descoperi produsele noastre!

 

Vlad Lucaci

Managing Partner

Make every day a Fun Day!

sig
Jocul IMPREUNA
Jocul IMPREUNA
Timpul de calitate petrecut cu cel mic ramane unul dintre cele mai importante lucruri pentru a-i asigura o dezvoltare armonioasa si sanatoasa. Astfel, petrecand cat mai mult timp cu copiii tai, veti dezvolta o relatie puternica si bazata pe incredere. Jucati-va impreuna, invatati impreuna, cititi impreuna!
Diversitate pentru dezvoltarea imaginatiei
Diversitate pentru dezvoltarea imaginatiei
Alegem cele mai interesante modele de jucarii, cu care credem ca veti petrece mult timp impreuna, iar cu ajutorul imaginatiei veti crea infinite povesti. Creativitatea in joc ofera copiilor posibilitatea de a dezvolta empatia si abilitatile sociale. O buna dezvoltare a imaginatiei modeleaza copilul pe viitor.
CALITATEA produselor
CALITATEA produselor
Calitatea produselor cu care cei mici se joaca in fiecare zi este foarte importanta pentru noi. De aceea am selectat furnizorii ce au ca scop crearea si promovarea produselor realizate din materiale testate, sustenabile si care ofera informatii educative si activitati recreative.